Понякога когато сме ядосани, афектирани от нещо или силно натъжени, просто

...
Понякога когато сме ядосани, афектирани от нещо или силно натъжени, просто
Коментари Харесай

Десет мисли за по-щастлив ден, с които да прогоним мрачното настроение

Понякога когато сме ядосани, афектирани от нещо или мощно натъжени, просто би трябвало да отделим малко време, с цел да седнем и да оставим тези страсти да преминат. Като вълна, която се разрушава в брега и по-късно към този момент е изчезнала. Тогава оказва помощ да си пуснем обичана ария, да прочетем нещо, да излезем или да гледаме някакво занимателно видео. И откакто го създадем откриваме, че това, което ни е извадило отвън равновесие е било маловажно, или пък сме намерили по-рационален метод да се оправим с него. 
Според разнообразни психически изследвания доста малко ни е нужно, с цел да подобрим настроението си посредством позитивни мисли - някъде към 20 секунди. Разбира се, тук не приказваме за биполярни разтройства, а настройка и метод на мислене. Когато сте в дупка можете да се замислите и да благодарите за всичко, което имате и приемате за даденост. Това постоянно оказва помощ да си дадем визия какъв брой богати сме в действителност, без даже да се замисляме. 
В тази публикация сме подбрали и 10 мисли за по-щастлив ден, които може да си препрочитате когато изпаднете в неприятно въодушевление. Те ще ви предизвикат да се замислите за позитивните неща в живота и да се усмихнете: 
Днес е един превъзходен ден!
Аз съм прелестен човек, нравя се и си коствам! 
Аз и само аз съм стопанин на ориста си и това, което се случва в живота ми!
Заобиколен съм от хора, които ме обичат и ги е грижа за мен! 
Аз имам силата и опциите да се оправя с всяка компликация, която се изправи пред мен! 
Когато оказвам помощ на другите, оказвам помощ и на мен самия, тъй като ставам по-добър човек!
Всяко нещо в живота се случва за положително и има причина за него, даже да не я виждам сега!
Щастието е избор и аз предпочитам да бъда благополучен човек! 
Смехът е най-хубавото лекарство! Нека си го подаря! 
Няма неточности, а единствено уроци и на следващия ден ще е един по-добър ден! 
Запомнете, другари - всичко е в личната ни глава и в метода, по който мислим и нареждаме своето всекидневие. Ако сме станали с настройката, че през днешния ден ще бъде извънредно, то най-вероятно ще е по този начин. Ако изберем да гледаме на живота от другата страна, то ще откриваме положителните неща във всеки един ден. А по този начин се живее доста по-добре!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР